i'm broken, and so on.

drog till stan vid fyra med lovisa, vi strosade runt i köping i cirka en halvtimme innan malin kom. då drog vi till chili nam nam och käkade, åååh vad gott!! efter drog vi till bion för att kolla på the hunger games (skriver om den imorgon).
nu sitter jag här hemma och ska snart sätta mig på mitt rum och kolla på one tree hill (eftersom att mamma & pappa har främmande). sen ska jag nog sova, trött som ett as efter att gått upp tidigt imorse för träning!

nu drar jag, hörs ikväll!!


31/3

efter promenaden med mia så kom jag hem, kollade på let's dance och sen blev det första delen av maria wern! mysig kväll med hela familjen.

idag då? tränade vid elva till halv ett och det var så sjukt jävla jobbigt, men det är grymt skönt nu. har precis ätit och sitter och kollar på honey som går på tv nu. ikväll blir det troligtvis mat och bio med malin & lovisa. mysigt! hörs.

saknar sommaren, solen och när man hade lite färg på kroppen..

promenad med en fin vän.

orkar inte sitta hemma & är inte på så jättebra humör så jag går ut och går en promenad med mia istället. skönt när det fortfarande är ljust ute + att jag inte tränat sedan i onsdag så en promenad skadar då inte! när jag kommer hem väntar let's dance och fruktsallad. familjen

bröt det redan efter en dag.

att bara vara hemma med familjen och bara ta det lungt kommer bli så jävla skönt. längesen jag var hemma med en hel dag.. blir god mat + fruktsallad och naturgodis.. japp, jag vet. jag klarade mig en dag, right? men vafan, på helgerna går det inte att klara sig utan, så får bli undantag på helgen..hehe, i suck!
nu ska jag sätta mig ner och kolla one tree hill och sen ska jag hjälpa mamma med maten! hörs.

30/3

blev grillning med hela gänget igår. mysigt och gott blev det! skulle egentligen dra till kb för att kolla på vollybollturnering men ingen hade pengar så tänkte att jag kunde dra hem med niobussen men hade tydligen missat den med tre-fyra minuter, surt.. så stod och frös ute i en timme tills bussen kom, livet!

nu sitter jag iallafall på svenskan och hela min kropp är helt slut, mådde illa som fasiken imorse och inte mår jag bättre nu.. lunch och matte återstår och sen tar jag påsklov! som jag längtat. hörs efter skolan.

maybe it's not always about the happy ending, maybe it's about the story.

cool story

SOUL SURFER

när moa, fanny och sandra var här förra helgen så kikade vi på soul surfer. en helt okej film så går att kolla på en gång, men dock ingen favoritfilm. en jäkligt enkel film att titta på och man förstår ungefär vad som kommer hända under hela filmen. men ändå kärleksfull, sorlig, rolig osv. så det får 3/5 av mig. värd att se en gång iallafall!

keep calm and breathe

Cher Lloyd – Beautiful People feat. Carolina Liar
Demi Lovato – Fix A Heart
Emeli Sandé – Read All About It, Pt. III

you got a girl, that doesn't look like me at all

sitter på svenskan och försöker jobba men det går väl som det brukar.. dagen har gått sjukt fort och bara en dag återstår tills jag går och tar påsklov. sååå jävla mycket jag längtar!!
sticker in till stan med fyra bussen för att träffa älsklingen, och blir även grillning med honom, william och madeleine! kuligt. men jag ska försöka hinna med att fixa några tidsinställda innan jag sticker så att ni har något att läsa tills imorgon bitti. ha en kanon torsdag!!

hahahaha..

det är ju iallafall värt ett försök?

jag har en sjukt stor utmaningen till mig som jag förmodligen inte kommer att hålla men jag ska försöka göra mitt bästa och vara positiv!
- jag ska nämlingen inte käka något onyttigt tills påskafton (alltså nästa lördag!!!). herregud, insåg nyss att det är mer än en vecka dit. men jag har, och kommer förmodligen alltid vara, en riktigt onyttig tjej som äter kakor dygnet runt.. men det ska bli ändring på det! frukt är det som gäller för min del + att jag ska träna så mycket jag kan! jag satsar på stranden 2012 alltså! synd att jag lyckades pricka in det så det blir på påsklovet..

make me, come on and turn me on

träningen gick helt okej även fast det var på grus. har duschat och käkat ett... äpple. måste vara rekord att inte käka kaka efter träningen, känner mig stolt! förutom donken som jag käkat idag
sitter och försöker plugga lite svenska men finns inte något intresse alls, illa! så lägger mig nog och kollar på one tree hill istället. ha det!!